Presentació

Us presentem la web www.ebmvallirana.cat, impulsada des de la Regidoria d’Educació i Pla de fracàs escolar. L’objectiu principal és convertir-se en una eina informativa, comunicativa i de servei públic per les famílies de la població amb fills d’entre 4 mesos fins 3 anys d’edat. En aquesta web es pot trobar informació relacionada amb les característiques generals del model d’escola bressol municipal impulsat des de l’Ajuntament de Vallirana.

Escoles bressol municipals

Els Barrufets i La Talaia

Les Escoles Bressol Municipal de Vallirana (Els Barrufets i La Talaia) són centres fonamentalment educatius, pensats per a infants de 4 mesos fins a tres anys, que tenen com a funció bàsica reforçar la tasca dels pares amb un conjunt d’activitats lúdiques, sociabilitzadores i d’aprenentatge.

Les Escoles Bressols Municipals compten amb un equip de professionals (directores, mestres, mestres de suport, monitores de menjador i Sapil), que adeqüen la seva intervenció als diferents nivells i ritmes d’aprenentatge de cada nen/a; potencien el desenvolupament global de cada infant, i fomenten una relació constructiva amb els pares i mares.

EBM Els Barrufets
EBM La Talaia