Nova aula de Nadons a la Talaia

Donem la benvinguda als nadons de la classe dels Sonalls!!

Aquests mes de Febrer a l’escola Bressol Talaia s’ha inaugurat l’aula de sonalls . Els petits han començat a descobrir tot allò que els envolta, gaudint de massatges infantils, moixaines, somriures, carícies, elements naturals, sonalls…

En aquest espai, els ritmes i les rutines diàries estan basades en les necessitats individuals de cada nadó. Per tant, el dia a dia és tranquil i relaxat dins d’ un ambient de confiança i afectiu entre l’educadora i l’infant.

A l’aula establim activitats rutinàries pel què fa a la higiene, l’alimentació, el descans, estimulem el desenvolupament motriu i potenciem la seva consciència corporal, fem propostes basades en el joc de descoberta i l’experiementació d’elements naturals … comencem a crear aquells fonaments que ens ajudin a créixer.