Comunicat Departament de Salut

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha comunicat la decisió tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu (WhatsApp i correu electrònic), però és recomanable evitar aquells de tipus presencial. A través d’aquests us farem arribar tota aquella informació que pugui ser del vostre interès.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Us anirem informant de les novetats al respecte.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Regidoria d’Educació

Ajuntament de Vallirana

Vallirana, 12 de març de 2020