Finalitza el curs EBM Talaia

Benvolgudes famílies, arribem al final del viatge, ha estat un curs ple d’aventures, totes elles viscudes amb molta il·lusió, marxem de vacances amb la motxilla plena d’emocions, somriures i bonics records! Us presentem els vídeos d’algunes de les activitats de l’estiu on els vostres fills i filles han gaudit al màxim dels jocs d’aigua i de la nostra aventura a la platja I també del comiat dels nens i nenes que marxen a P3! Als que seguiu l’any que ve, esperem que passeu un molt bon estiu, us esperem al setembre per seguir vivint mil i una aventures plegats. Als que acabeu aquesta entranyable  etapa del 0-3, us desitgem el millor, ha estat un plaer gaudir de tots vosaltres!!! Molt bon estiu famílies, que gaudiu d’unes merescudes vacances!

Sonalls

Maraques

Picarols

Timbals

Xiulets

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *