PREINSCRIPCIONS ESCOLES BRESSOLS MUNICIPALS CURS 2021-22

Per poder participar en la preinscripció i matricular-se en les Escoles Bressols Municipals públiques, cal que els infants tinguin com a mínim 16 setmanes el dia de l’inici del curs.                                                              

El calendari de la preinscripció per al curs escolar 2021-2022 continua afectada per la crisi sanitària del coronavirus a Catalunya. El Departament d’Educació ha informat que la preinscripció per l’educació infantil, serà de forma telemàtica i en el cas de les famílies que no tinguin els mitjans per fer-ho per aquesta via, s’habilitarà la preinscripció presencial només amb cita prèvia, que hauran de demanar per telèfon o correu al centre triat en primera opció.

Les famílies presentaran només una sol·licitud per ordre d’escola bressol escollida, no es pot presentar més d’una sol·licitud per infant. La presentació de més d’una sol·licitud comporta la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre. Per a l’escoles bressols públiques de municipis diferents es pot presentar una sol·licitud per a cada municipi.

CALENDARI PREINSCRIPCIONS CURS 2021-2022

  • Presentació de sol·licituds. Telemàticament: del 10 al 21 de maig. Presencial amb cita prèvia: del 10 al 14 maig.
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 1 de juny
  • Presentació de reclamacions: del 2 al 8 de juny.
  • Sorteig del número de desempat: entre el 9 i l’11 de juny.
  • Llista ordenada definitiva: 15 de juny.
  • Matrícula: alumnes preinscrits amb plaça assignada del 16 al 22 de juny.

Escoles Bressol Municipals. Cal demanar cita prèvia per visitar el centre

EBM Talaia: 93 683 21 90 – vlrn.talaia@vallirana.cat

EBM Barrufets: 93 683 25 49 – vlrn.barrufets@vallirana.cat